Opis funkcji - zapamiętaj mnie
Podczas logowania do naszego serwisu widoczna jest opcja o nazwie - Zapamiętaj mnie (zrzut ekranu poniżej). Zaznaczenie tej opcji powoduje, że po zamknięciu i ponownym otwarciu przeglądarki użytkownik nawet po kilku dniach nadal jest zalogowany do serwisu.

Jeśli z komputera korzystają inne osoby, nie należy zaznaczać tej opcji lub pamiętać o każdorazowym wylogowaniu się po zakończeniu pracy w serwisie.
zapamiętaj mnie